1   22
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Lyxiga Design Produkter

I samarbete med Lyxdesign.se

Något jag tycker är otroligt svårt, det är att köpa presenter till någon. Jag har aldrig gillat det och vet aldrig vad jag ska köpa. Ofta blir det att man ger pengar eller köper någon blomma. Men å andra sidan kom jag att tänka på, varför inte köpa lite mindre inredningsdetaljer eller någon liten ljusstake. I vissa fall, om det har varit någon som stått mig nära så har jag frågat rakt ut vad dom önskar sig. Det är egentligen det enklaste för då ger man något som någon verkligen vill ha. Inredning är något som alltid funkar och som dom flesta vill ha. Nedan är några inredningsdetaljer som jag personligen gillar väldigt mycket.

En sida som erbjuder allt från lyxiga designprodukter till belysning och mindre möbler är Lyxdesign. Du hittar egentligen allt du behöver hos Lyxdesign.

En inredningsdetalj som jag fastnat för och kollat på hur många gånger som helst. Men aldrig tagit tag i att faktiskt klicka hem den. Och det är denna super fina och klassiska design vasen från Orrefors. Modellen heter Carat klotvas och många känner säkert igen den från carat ljusstakarna. Dessa ljusstakar har jag också och jag älskar dom. Därför känner jag att vasen hade varit så himla snygg till. Man vet aldrig, blir kanske en inflyttningspresent från någon.

En annan produkt som jag fastnat för och som jag så gärna hade velat ha. Det är en kristallkrona till vår Walk In closet. Det enda problemet vi har är att det är lågt i tak i vår Walk In closet. Men hade jag däremot fått en kristallkrona i inflyttningspresent till vår Walk in så hade man inte tackat nej. Då hade man kunnat leva med att den hänger mitt i rummet, kanske lägga en pall precis under. Hur läcker är inte denna kristallkronan från Lyxdesign. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?