13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Måndag, Chanel och snygga underkläder

Hallå raringar

Hoppas att ni haft en riktigt härlig helg! Själv har jag verkligen njutit full ut och bara laddar batteriet. I lördags var mina föräldrar över på grillning och igår åkte vi hem till mina föräldrar efter träningen.

Körde 60 minuters spinning och jäklar alltså, söndagens spinningpass är en sådan hata/älska kärlek. Därefter åkte vi hem till mina föräldrar på kaffe och lunch. Sen blev det även en snabb sväng till syrran.

Nu när det är fint så är vi i princip ute nästan hela tiden. Matteo älskar att vara ute och busa, och vi med.

Måndag och dagens plan är jobb och träning. En ny start och spännande grejer på gång.

Önskar er en härlig dag.

Nu när rean är igång passa på att fynda snygga underkläder. Klicka HÄR (adlink) så kommer ni till rean.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?