12   131
28   175
14   213
27   200
31   273
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

Måndag och på banan

Hej raringar

Under tiden jag natta min lilla prins så råkade jag somna till en stund, så nu känner jag mig inte alls trött.

Känns skönt att vara hemma och tillbaka till rutiner och vardagen. Hade en hel del att fixa idag så jag hann inte få in träningen, men imorgon är jag på banan igen.

Jag älskar vardagen och jag ser något speciellt i alla stunder. Även fast det är stressigt på morgonen så älskar jag den stunden jag får pussa på min lilla kille, vi sjunger i bilen när jag lämnar och hämtar honom, på kvällen när hela familjen samlas i soffan, när vi tillsammans går till gymmet. Alla dom här små stunderna men som är värda så mycket. Jag älskar dom. Livet är inte alltid enkelt men det blir inte enklare om man är sur och bitter.

Nu ska jag försöka röra mig mot sängen så jag får min skönhetssömn.

God Natt raringar

Min lilla kille skickar pussar till mamma. Inte alltid enkelt att ha en 2 årig med sig på restaurang. Men vi väljer att inte begränsa oss utan får istället hitta lösningar, ta med Ipad eller kanske inte sitta där allt för länge.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?