Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
8   82
28   199
22   246
19   306
20   267

Måndag & veckans planering.

Måndag & veckans planering.

God morgon darlings.

Hoppas ni haft en härlig helg. Måndag och för min del blir det en kort men otroligt intensiv arbetsvecka. Vi har ett projekt på gång som ska utföras i veckan och jag har ansvaret för sociala medier. Så det ska bli otroligt spännande.

Trots att det är en kort arbetsvecka så är det en intensiv vecka med massor av roliga grejer. På tisdag fyller syrran år så vi ska på middag hemma hos henne. Onsdag väntar ett stort projekt på jobbet som ska vara hela dagen. Torsdag jobbar jag hemifrån och ska fixa med sociala medier. På fredag har jag tjejerna över med barnen på påskfrukost. På lördag är vi bjudna hos svärföräldrarna och på söndag hos mina föräldrar. Jag älskar ju att vara i farten och tycker det ska bli kul.

Ha en underbar dag fina ni.

Måndag & veckans planering.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?