10   93
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

MÄRKESREA ENDAST IDAG -upp till 50%

Nu är rean i full fart och letar man så kan man göra riktiga fynd. Boozt (-adlink) har startat igång sin märkesrea och priserna gäller endast idag, alltså upp till 50% rabatt. Där kan ni hitta märken som Gant, Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, By Malene Birger och många fler märken. Tänk dock på att märkesrean endast gäller idag. 

MÄRKESREA ENDAST IDAG -upp till 50%PÅ BOOZTMärkesrea på Boozt

Har varit inne och kikat på märkesrean hos Boozt och hittade en hel del grejer som jag gilla. Men jag har shoppat alldeles för mycket den senaste tiden så jag får ligga lågt. Får istället passa på och visa er mina favoriter. Brukar ofta få frågor vart jag shoppar och för det mesta är det sidorna jag tipsar om, så håll utkik. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?