Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   77
28   198
22   246
19   306
20   267

Matteos Sovschema

Matteos sovschema.

I veckan skrev jag ett blogginlägg om Matteos sovrutiner. Jag publicerade blogginlägget i en av mammagrupperna på Facebook och fick en hel del tips. Jag fick tips av några mammor som kör sovschema.

Så igår berättade jag för Matteo om sovschema och hur det skulle funka. Jag skulle nämligen köpa klistermärken och vi skulle tillsammans göra ett sovschema. Sovschema innebär att varje gång han somnar själv får han på morgonen ett klistermärke som han själv för välja och klistra på. Han pratade om detta hela dagen igår och kvällen hur han såg fram emot sovschemat.

Jag trodde aldrig att det skulle funka. Men idag var första kvällen och det gick hur bra som helst. Vi gjorde ett sovschema och han fick bestämma vart den skulle hänga. Mannen gick in och läste två böcker för honom och sen så gick han ut. Några gånger ropade han på oss för att säkerställa att vi var på ovanvåningen och efter 15 min var det knäppt tyst. Så jag gick in för att titta till honom och då sov han.

Alltså wow vilket grymt tips som verkligen funkar. Vi har testat några gånger innan att läsa bok och att gå ut. Då börja han skrika att han inte ville. Men sovschema funkar verkligen.

Ett tips till alla därute som kämpar med sovrutiner.

Matteos Sovschema

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?