5   30
8   127
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Matteos Sovschema

Matteos sovschema.

I veckan skrev jag ett blogginlägg om Matteos sovrutiner. Jag publicerade blogginlägget i en av mammagrupperna på Facebook och fick en hel del tips. Jag fick tips av några mammor som kör sovschema.

Så igår berättade jag för Matteo om sovschema och hur det skulle funka. Jag skulle nämligen köpa klistermärken och vi skulle tillsammans göra ett sovschema. Sovschema innebär att varje gång han somnar själv får han på morgonen ett klistermärke som han själv för välja och klistra på. Han pratade om detta hela dagen igår och kvällen hur han såg fram emot sovschemat.

Jag trodde aldrig att det skulle funka. Men idag var första kvällen och det gick hur bra som helst. Vi gjorde ett sovschema och han fick bestämma vart den skulle hänga. Mannen gick in och läste två böcker för honom och sen så gick han ut. Några gånger ropade han på oss för att säkerställa att vi var på ovanvåningen och efter 15 min var det knäppt tyst. Så jag gick in för att titta till honom och då sov han.

Alltså wow vilket grymt tips som verkligen funkar. Vi har testat några gånger innan att läsa bok och att gå ut. Då börja han skrika att han inte ville. Men sovschema funkar verkligen.

Ett tips till alla därute som kämpar med sovrutiner.

Matteos Sovschema

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?