Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
6   69
25   124
27   238
18   211
21   181

Mattor från Trendcarpet

I samarbete med Trendcarpet.

När det kommer till att hitta den perfekta mattan så är det rena djungeln där ute. det finns så himla mycket att välja på och det finns allt från olika tyger till olika storlekar och färger. Trendcarpet erbjuder en hel del fina mattor till jätte bra priset. Nedan kommer det tips på hur du hittar den perfekta mattan till just ditt hem. En matta är en riktigt fin detalj i hemma och lyfter vilket hem som helst. 

Hitta rätt matta till ditt hem.

Först och främst så ska du kika runt hemma och se vart du behöver en ny matta. Vad är det för inredning du har? Vilka färger har du hemma? När du har fått med dig all denna information så är du på rätt väg. Då ska du ställa dig frågorna. Vilken matta vill jag ha? Hur stor ska den vara och vilken färg ska mattan vara? På så vis blir det lättare att hitta den perfekta mattan till just ditt hem.

Vilken matta gillar jag?

Man skulle nästan kunna tro att vi har mattor i varje rum och det stämmer absolut inte. Jag har matta i ett enda rum så jag behöver mattor i flera rum. Men jag har inte riktigt haft tiden att kika runt, så jag passar på nu. Först på tur står köket. Där vill jag gärna ha en ljusgrå enkel matta, inte allt för stor och gärna rund matta. Nedan är några jag gillar som ni hittar hos Trendcarpet.

Den här mattan är inte rund men jag älskar den. Grå Viskosmatta från trendcarpet. Denna skulle passa så snyggt till sovrummet där sängen är grå och gaveln i vitt läder. Sen har jag kuddar i senapsgult och grått.
Jag gillar den här runda mattan som är i flätvävd linne. Färgen är beige/grå vilket också funkar.


Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?