Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   40
25   122
27   237
18   210
21   180

Middag på Kol & sociala medier

Hej raringar

Denna veckan har flugit förbi i ett svep, jag höll nästan på att glömma att jag var ledig idag. Snacka om att vara uppe i varv om man glömmer något sånt.

Nu sitter lillen och jag och tittar på tecknat. Sen ska vi röra oss mot stan för några ärenden. Tanken var att jag skulle träna till lunch men kom en grej mellan så träningen får bli ikväll. Det funkar också 🙂

Något jag definitivt hade behövt göra är att städa. Men har ingen lust så jag kommer faktiskt låta det vara. Det är en sak jag fått lära mig när jag skaffa barn, att inte stressa med städningen. Är man ett städfreak som jag så är det rätt svårt.

Som jag skrev innan så har jag haft en super härlig vecka och den är inte ens slut. Det har varit många långa möten men det har varit så himla skoj och peppande. Jag och fina Maria hade ett roligt samarbete i veckan som ni kan läsa mer om HÄR.

Efter samarbetet satte vi oss på KOL för att äta middag. Vi hade en super rolig kväll och vi prata om allt mellan himmel och jord. Vi kom även fram till att utan sociala medier hade vi inte lärt känna varandra. Och till alla där som klagar på sociala medier och att det är för mycket, ni använder inte det på rätt sätt. Man kanske ska sätta sig ner och tänka efter varför man har sociala medier. Är det för att konkurrera eller för att hitta nya likasinnade trevlig människor att följa. Jag har träffat en hel del härliga tjejer genom sociala medier, för mig är sociala medier ett nätverk att kommunicera med likasinnade. Så enligt mig, gillar du inte sociala medier då använder du det på fel sett och ditt syfte är helt fel.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?