1   22
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Min egna Emil i Lönneberga

Vet ni vad, jag har min egna Emil i Lönneberga. Alltså min lilla kille jag älskar honom över allt annat. Min busiga, smarta och envisa lilla kille.

Idag kunde jag inte låta bli att gapskratta åt hans bus. För någon vecka sen glömde jag min plånbok hemma och vi var med om lite olika incidenter. Men idag, påväg till träningen så vad jag nog med att packa ner plånboken i väskan. Från början fick Matteo hjälpa mig att leta upp den :).

Så vi körde in till stan för att jag skulle träna. När vi går förbi affären påväg till träningen så säger Matteo – mamma jag vill ha glass. Jag säger till honom att först ska mamma träna och sen kan du få glass. Då säger han – nej det går inte mamma, du har ingen plånbok. Jag säger att jojo mamma packade mer plånboken. Och då säger han – mamma jag tog ut och gömde din plånbok hemma.

Jajamen det hade han nämligen gjort. Plånboken var inte i väskan. Sen på kvällen när vi kom hem fick jag leta efter plånboken i en timme innan jag hittade den. Matteo låg och sov så jag kunde inte fråga honom.

Detta är bara ett av busen som han hittar på den här lilla Emil i Lönneberga. Dom sakerna denna lillen hittar på kan man ibland inte låta bli att skatta åt.

Matteo a.k.a Emil i Lönneberga.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?