6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Min egna Emil i Lönneberga

Vet ni vad, jag har min egna Emil i Lönneberga. Alltså min lilla kille jag älskar honom över allt annat. Min busiga, smarta och envisa lilla kille.

Idag kunde jag inte låta bli att gapskratta åt hans bus. För någon vecka sen glömde jag min plånbok hemma och vi var med om lite olika incidenter. Men idag, påväg till träningen så vad jag nog med att packa ner plånboken i väskan. Från början fick Matteo hjälpa mig att leta upp den :).

Så vi körde in till stan för att jag skulle träna. När vi går förbi affären påväg till träningen så säger Matteo – mamma jag vill ha glass. Jag säger till honom att först ska mamma träna och sen kan du få glass. Då säger han – nej det går inte mamma, du har ingen plånbok. Jag säger att jojo mamma packade mer plånboken. Och då säger han – mamma jag tog ut och gömde din plånbok hemma.

Jajamen det hade han nämligen gjort. Plånboken var inte i väskan. Sen på kvällen när vi kom hem fick jag leta efter plånboken i en timme innan jag hittade den. Matteo låg och sov så jag kunde inte fråga honom.

Detta är bara ett av busen som han hittar på den här lilla Emil i Lönneberga. Dom sakerna denna lillen hittar på kan man ibland inte låta bli att skatta åt.

Matteo a.k.a Emil i Lönneberga.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?