Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
0   5
7   159
18   203
19   258
22   270

Min lördag i bilder

Hej raringar

Ekar lite tomt på bloggen, vanligtvis har jag min stund på morgonen då jag sitter med bloggen och Insta. Men just idag blev det stressigt då jag hade lite ärenden att fixa.

Denna fredag morgon startade vi med 5 km promenad. Alltså gud vilken dålig kondition jag har efter min graviditet. Fick sätta mig några gånger och vila. Nu är det lite mer än 14 dagar sen jag gjorde mitt snitt så jag har inte bråttom.

Sen kom jag hem och fixa till mig. Hade bokat en fika med tjejerna på Emporia. Jag hade såklart med mig min lilla kille. Medan den stora killen var ute med pappa. Efteråt möttes vi upp och mannen passade på att tvätta våra bilar. Har man vita bilar så syns smutsen direkt.

Men nu ligger jag med ögonen i kors och kan knappt hålla mig vaken.

God Natt fina.

Mamma gjorde “knedle” och skickade bild på dom till mig. Jag älskar knedle och åkte hen till henne direkt. (Inuti är det plommon som är lindat med deg).

Följ:
Dela inlägget
N

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?