4   79
22   187
19   145
22   152
30   237
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Min Nya Frisör i Malmö

Min Nya Frisör i Malmö i samarbete med Xperience Lailas luxury salon

Som ni vet så skrev jag för en tid sen att min frisör har slutat och gett sig ut på nya äventyr. Min bloggvännina Maria går nämligen till Laila på Xperience luxury salon i Malmö och rekommenderade Laila till mig. Så jag bestämde mig för att höra av mig till Laila och boka ett möte med henne.

Igår hade jag mitt allra första besök hos Laila och jag blev otroligt nöjd. Laila är väldigt petig och noga med sitt jobb, vilket jag älskar. Hon började med att göra slingor på mig, men fick avsluta efter några stycken då jag hade alldeles för lite utväxt och folien inte fäste. Hon fick istället ta hela utväxten och sa till mig att nästa gång måste jag vänta tills jag får en större utväxt så hon kan göra slingor. Så nästa gång kommer jag vänta ca 1,5 – 2 månader innan jag bokar en ny tid. Jag kommer ha exakt samma färg men med slingor. Trivs så otroligt bra i det blonda håret.

25% rabatt 

Nu har alla mina läsare 25% rabatt på första besökte hos Laila om ni uppger koden Annasblogg ( denna koden går även bra att lägga in i kommentaren om ni bokar via nätet ). Ni kan besöka Xperience Lailas luxury salon HÄR och boka tid.

Dom har även en Instagram om man vill ha lite inspiration @xperienceluxurysalon

Älskar älskar håret. Kolla in färgen och stylingen. Har alltid velat locka mitt hår på detta vis men vet inte hur man gör det med plattång.

Min Nya Frisör i Malmö

Efter

Min Nya Frisör i Malmö

Före – så mörk utväxt.

Min Nya Frisör i MalmöMin Nya Frisör i MalmöMin Nya Frisör i Malmö

Upplevelse & Lyx

Hos Laila på Xperience Luxury Salon handlar allt om upplevelse och lyxig känsla. Det första man blir tillfråga när man kommer in är om man vill ha kaffe eller te. Man får alltid något gått till kaffet. Laila använder sig också av väldigt exklusiva och bra salongsmärken som exempelvis Caviar. Produkterna är miljövänliga och ekologiska.

Följ:

2 Kommentarer

 1. Katarina
  9 februari, 2019 / 4:27 e m

  Håret är verkligen hur fint som helst du passar i den blonda färgen. ??
  Apropå stylingen tror jag att man snurar lite lätt plattången kring hårslingan tänk lite så som man gör presentsnören när man snurar saxen för att få den lite lätt lockiga. Finns säkert även på,videos på Youtube om du skriver locka håret med en plattång. ? jag brukar googla det på Youtube som jag inte vet hehe. Ha en fin helg fina ?

  • Anna
   Författare
   9 februari, 2019 / 5:20 e m

   Hej Katarina. Tack snälla, har faktiskt tänkt på det här med youtube att jag ska kika där. Ha en underbar helg fina du

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?