4   81
22   190
19   146
22   153
30   238
17   134
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg.

Att ta hand om huden är något jag alltid tyckt är extremt viktigt. Jag är otroligt noga med vilka produkter jag använder samt att de ska passa min hudtyp. Har fått en hel del frågor kring mina hudvårdsrutiner så jag tänkte passa på att gå igenom det steg för steg. Jag har väldigt torr hud.

 Rengöring!

Steg 1.

Jag börjar alltid med att rengöra huden, både morgon och kväll. På sommaren använder jag Carita Lagoon gelé. På vintern eller när jag känner att min hud är extra torr så använder jag Caritas rengöringsolja. Den ger otroligt mycket fukt och har varit min räddare i nöden när torrheten varit som värst.

Steg 2.

 Ansiktsvatten tar jag både morgon och kväll. Här använder jag ansiktsvatten från Cartia Lagoon serien.

Steg 3.

Serum! Jag tar alltid på serum när jag rengjort huden. Här har jag testat en rad olika serum beroende på vad min hud behöver. Carita Lagoon serum, i samma serie som resten av min hudvård. Jag har även testat Caritas mirakel serum som är en 1 månaders kur. Den kan ni läsa om HÄR (klick) så kommer ni till mitt tidigare blogginlägg.

Har fått hem Estée Lauder berömda Night Repair serum som jag ska testa under natten.

Fuktboost!

Steg 4.

Ansiktskräm! Jag använder samma ansiktskräm både dag och natt. På vintern använder jag Carita Lagoon RICH som innehåller extra fuktboost och skydd för huden. Min hud är extremt torr under vintern. Annars använder jag den vanliga Carita Lagoon.

Steg 5.

Ögonkräm! Om jag ska vara ärlig så har jag slarvat rätt mycket med ögonkräm och detta året lovade jag mig själv att bli bättre. Så än så länge är jag duktig. Jag använder ögonkräm från samma serie, Carita Lagoon ögonkräm.

Också viktigt att:

Som ni märker så är jag en riktig nörd när det kommer till hudvård. Lite väl nördig kanske. Jag fick Carita Lagoon serien introducerad av Terese som är hudterapeut på Kräm Hudvårdsstudio. Efter min graviditet fick jag rätt mycket problem med min hud och valde att boka en tid hos Terese. Ni kan läsa om mina hudvårdsproblem HÄR (klick).

Förutom all den dagliga hudvården jag använder så är det också viktigt att peela huden så man får bort alla dom döda hudcellerna. Äta bra och dricka mycket vatten.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?