Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   205
11   259
20   386
50   374
17   408

Mina skönhetsprodukter vid resor

Mina skönhetsprodukter vid resor.

Är det något jag inte klarar mig utan när jag reser så är det mina skönhetsprodukter. Jag behöver mina hudvårdsprodukter, hårprodukter och make up. Sen kan det visst ta halva resväskan och då får man göra extra plats.

Igår var det en otroligt lång dag och på kvällen kände jag att min hud behövde en riktig boost. Så jag passa på att ta min mask som jag sover med som ger riktig fuktboost till huden.

Fick nämligen köpa en helt ny facemist eftersom jag fick lämna min vid säkerhetskontrollen på flygplatsen. Hade lite kvar av min facemist (mindre än 100ml). Men flaskan var 200ml och då får man inte ta med sig den. Hade ingen aning om detta så de fick kasta hela misten. Måste säga att det kändes. Mina skönhetsprodukter vid resor

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?