12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Mina skönhetsprodukter vid resor

Mina skönhetsprodukter vid resor.

Är det något jag inte klarar mig utan när jag reser så är det mina skönhetsprodukter. Jag behöver mina hudvårdsprodukter, hårprodukter och make up. Sen kan det visst ta halva resväskan och då får man göra extra plats.

Igår var det en otroligt lång dag och på kvällen kände jag att min hud behövde en riktig boost. Så jag passa på att ta min mask som jag sover med som ger riktig fuktboost till huden.

Fick nämligen köpa en helt ny facemist eftersom jag fick lämna min vid säkerhetskontrollen på flygplatsen. Hade lite kvar av min facemist (mindre än 100ml). Men flaskan var 200ml och då får man inte ta med sig den. Hade ingen aning om detta så de fick kasta hela misten. Måste säga att det kändes. Mina skönhetsprodukter vid resor

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?