4   72
22   185
19   144
22   151
30   236
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Modell till multinationellt företag

Modell till multinationellt företag

Hej raringar.

Hoppas ni fått en härlig start på denna måndagen. Jag passa på att ta mig till gymmet efter jobb. Jag har verkligen prioriterat sömnen dom senaste två veckorna och jag känner mig så mycket piggare. Otroligt skönt måsta jag säga.

I förra veckan blev jag uppringd av ett casting bolag som ville ha med Matteo och mannen som modell till ett stort multinationellt företag. Men eftersom det var dåligt betalt så tacka vi nej. Tycker det är så märkligt att så stora och välkända företag betalar så dåligt. 

Körde ett långt cardio pass. Skulle egentligen bokat in mig på pass men just måndagar tycker jag inte det går något bra pass på mitt gym.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?