Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

Modell till multinationellt företag

Modell till multinationellt företag

Hej raringar.

Hoppas ni fått en härlig start på denna måndagen. Jag passa på att ta mig till gymmet efter jobb. Jag har verkligen prioriterat sömnen dom senaste två veckorna och jag känner mig så mycket piggare. Otroligt skönt måsta jag säga.

I förra veckan blev jag uppringd av ett casting bolag som ville ha med Matteo och mannen som modell till ett stort multinationellt företag. Men eftersom det var dåligt betalt så tacka vi nej. Tycker det är så märkligt att så stora och välkända företag betalar så dåligt. 

Körde ett långt cardio pass. Skulle egentligen bokat in mig på pass men just måndagar tycker jag inte det går något bra pass på mitt gym.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?