13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Modell till multinationellt företag

Modell till multinationellt företag

Hej raringar.

Hoppas ni fått en härlig start på denna måndagen. Jag passa på att ta mig till gymmet efter jobb. Jag har verkligen prioriterat sömnen dom senaste två veckorna och jag känner mig så mycket piggare. Otroligt skönt måsta jag säga.

I förra veckan blev jag uppringd av ett casting bolag som ville ha med Matteo och mannen som modell till ett stort multinationellt företag. Men eftersom det var dåligt betalt så tacka vi nej. Tycker det är så märkligt att så stora och välkända företag betalar så dåligt. 

Körde ett långt cardio pass. Skulle egentligen bokat in mig på pass men just måndagar tycker jag inte det går något bra pass på mitt gym.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?