39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Modetidning

Något av det bästa jag, är när jag tittar i brevlådan och där ligger min modetidning. Alltså den lyckan, någon mer som känner igen sig?

Prenumererar även på Elles inredningstidning, men det är något speciellt med modetidningen. Kollar rätt mycket på inredning eftersom vi ska flytta och jag vill inspireras av fina grejer. Vi har dock världens i-landsproblem när det kommer till att välja färg på soffan. Modellen har vi bestämt oss för men nu ska vi bara enas om färgen.

Denna måndagen har verkligen flugit förbi i ett svep. Hade rätt mycket att fixa på kontoret idag, men det är väl så när det är måndag. Men för en gångs skull så har jag en någorlunda okej vecka. Om inte något dyker upp i sista minuten haha. Puh Puh nu ska jag inte säga allt för mycket.

Idag har lillkillen varit på så dåligt himla humör, eller han var mest gnällig. Vi kom hem, åt middag sen gick jag till träningen. Hade ett body pump pass inbokat. Har blivit beroende av body pump, alltså vilken träning. Jag kan knappt gå i flera dagar efter passet men det är så skönt.

Förresten, har du tips på någon annan modetidning förutom Elle?

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?