MOTIVATION & har jag tappat det?

Hej raringar

Idag vakna jag 30 minuter innan min lilla kille, tog mig en kopp kaffe och sedan låg jag och titta på honom. Alltså mitt lilla älskade lilla son, du ger så mycket glädje och gråa hårstrån men vi älskar dig så mycket.

Vet inte riktigt om jag ska kalla det att jag varit o motiverad den senaste tiden. För jag har ändå gått till gymmet och gjort precis vad jag skulle träningsmässigt. Det svåraste har varit maten, har varit lite väl mycket av det goda. Som dessutom resulterat i att jag inte fyllt i ViktVäktar appen vad jag har ätit. För mig är det ett sätt att tappa det. Men som jag skrev igår, nya tag och ny början. Alla har vi sådana dagar i vårt liv men det viktigaste är att man tar sig upp. Jag är tillbaka i mina rutiner kring mat och det känns skönt. Livet funkar inte alltid som man vill och ibland är det helt okej, sålänge man inte gör det till en vana.

Nu ska jag dessutom erkänna att jag inte vågat gå till Kicki på Viktväktarna för att väga mig då jag är rädd att vågen ska visa plus. Ja, jag vet riktigt slarvig. Men nu har jag skärpt mig och det första jag ska göra nästa vecka är att väga mig. Det är ingen ursäkt för jag borde gå i veckan, men jag tänker om jag kämpar på denna veckan så kanske vågen visar minus nästa vecka.

Nu ska jag avsluta detta inlägg och slänga på mig träningskläderna och starta denna tisdag med träning på gymmet.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 8 augusti, 2017 / 7:40 e m

  Åhhh jag är också inne i en sådan period men har nu kickat igång med nyttiga måltider, det svåra är att hålla sig från alla sötsaker!!

  • Anna
   Författare
   8 augusti, 2017 / 9:27 e m

   Så skönt att du kommit igång, kämpar på så jag är väl snart tillbaka på banan 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.