12   140
29   180
14   215
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

När du får barn kommer du aldrig kunna …

Har ni också hör den här; När du får barn kommer du aldrig kunna … och så blir listan hur lång som helst.

Innan vi skaffa barn fick jag hela tiden höra det från omgivningen. Du kommer aldrig kunna; ägna tid åt att göra dig iordning ordentligt, du kommer aldrig kunna shoppa som du gör, du kommer aldrig kunna vara i badrummet lika länge … och så blir det listan hur långt som helst. Man slänger upp alla dom grejerna man faktiskt tycker om att göra, att det längre inte kommer gå. Och vet ni vad, det är faktiskt inte sant.

Allt handlar om hur du och din partner lägger upp allt. Jag gillar att göra mig iordning och lägga tid på mig själv, samma sak med min partner. Vi hjälps åt, så vi faktiskt kan göra dom sakerna vi gjorde innan vi skaffa barn. Visst, det är inte enkelt om man är ensamstående. Det kan man förstå, men är man två så kan man få det att funka.

Jag har alltid varit en person som älskar skönhet och smink, älskar att göra mig iordning och känna mig fin. Och när Matteo var liten och jag var hemma med honom, hade jag 5 minuter över så passade jag på att peela ansiktet eller lägga en fuktmask. Jag personligen tror att det handlar om vad du prioriterar. 

Så mina vänner för ni höra den -När du får barn kommer du aldrig kunna … det är du som bestämmer inte någon annan.

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?