6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

När du får barn kommer du aldrig kunna …

Har ni också hör den här; När du får barn kommer du aldrig kunna … och så blir listan hur lång som helst.

Innan vi skaffa barn fick jag hela tiden höra det från omgivningen. Du kommer aldrig kunna; ägna tid åt att göra dig iordning ordentligt, du kommer aldrig kunna shoppa som du gör, du kommer aldrig kunna vara i badrummet lika länge … och så blir det listan hur långt som helst. Man slänger upp alla dom grejerna man faktiskt tycker om att göra, att det längre inte kommer gå. Och vet ni vad, det är faktiskt inte sant.

Allt handlar om hur du och din partner lägger upp allt. Jag gillar att göra mig iordning och lägga tid på mig själv, samma sak med min partner. Vi hjälps åt, så vi faktiskt kan göra dom sakerna vi gjorde innan vi skaffa barn. Visst, det är inte enkelt om man är ensamstående. Det kan man förstå, men är man två så kan man få det att funka.

Jag har alltid varit en person som älskar skönhet och smink, älskar att göra mig iordning och känna mig fin. Och när Matteo var liten och jag var hemma med honom, hade jag 5 minuter över så passade jag på att peela ansiktet eller lägga en fuktmask. Jag personligen tror att det handlar om vad du prioriterar. 

Så mina vänner för ni höra den -När du får barn kommer du aldrig kunna … det är du som bestämmer inte någon annan.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?