40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

När man inte funkar som människa

God morgon raringar

Sorry för gårdagens dåliga uppdatering. Alltså jag är verkligen en sjukt frusen människa, detta vädret är verkligen inte min grej. Eller så måste jag bara kanske investera i fina tjocktröjor. Jag har min varma vinterjacka och jag har mina fodrade skor men ändå fryser jag.

Vet inte hur ni frusna människor funkar, men jag funkar knappt som människa när jag är frusen. Och denna tiden på året känns det som att man är frusen hela tiden. Hade jag fått välja så hade jag gjort som björnen, krupit in i mitt bo och väntat tills vädret blir fint. Men typ något i den stilen hehe.

Nä ska sluta klaga och istället slänga på mig varma kläder. Och boosta huden med en massa fukt då den också känns torr och livlös. I natt sov jag men min favorit mask från Carita.

Igår kväll åkte jag förbi Rasha där vi tjejer träffades en snabbis för lite julfika. Vi är osäkra på om vi hinner ses innan julen då vi alla är så himla upptagna.

Fick denna fina karaff från Mateus i födelsedagspresent. Dom visste exakt vilken färg jag ska investera i när det kommer till Mateus porslin. Tack fina tjejer 🙂

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?