40   217
23   198
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

När psyket sviker en

Hej raringar

Uch fyyy så himla trött jag är idag, som jag skrev i tidigare inlägg så sov min lilla kille jätte dåligt i natt. Han vakna flera gånger och grät, hade nog ont någonstans. Men när klockan ringde imorse trodde jag att det inte var sant. Bara att kliva upp ur sängen och göra extra starkt kaffe. Resten av dagen överlevde jag genom att dricka en massa massa kaffe.

När jag väl kom hem så slängde jag mig i soffan. Minns inte hur det gick till men jag somna typ sittandes. Väcktes av en liten kille som bara – mamma sover du. Då kan ni gissa hur trött jag var. 

Jag kände inte alls för att gå till gymmet utan var slutkörd. Men efter att mannen kommit tillbaka från gymmet så blev jag på hugget och slängde på mig träningskläderna. Men mitt psyke höll på att svika mig och det var nära att jag stanna hemma. Och det här med att slänga sig i soffan direkt efter jobb för att sedan komma iväg till gymmet gör det inte enklare. Man hinner gosa ner sig i soffan och tänka ut alla möjliga anledningar till varför man kan skippa gymmet. 

Men måste dock ge mig själv en klapp på axeln att jag faktiskt tog mig till gymmet trots minimalt med sömn.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?