10   181
18   330
48   370
17   404
31   386
18   325
23   345
24   442
25   412
10   379

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök
 • Rea på läckra loafers

  Rea på läckra loafers

När tröttheten tar över

När tröttheten tar över.

God morgon raring.

Tror klockan var runt 21.00 när jag kröp ner i sängen igår. Strax därefter somna jag. Kan inte minnas sist jag somna vid den tiden. Men skulle nog aldrig kunna gå och lägga mig så tidigt vare dag, kommer knappt ha något liv kvar haha. Jag är vanligtvis en kvällsmänniska och får väldigt mycket gjort när lillen har gått och lagt sig. Men just igår var jag så otroligt trött att jag skippade träningen också.

Efter jobb åkte jag och lillen över till mina föräldrar och vi satt där en stund. Så fort jag kom innanför dörren hos mina föräldrar kör jag ner under en filt. Så kallt. Längtar tills det blir ljusare och varmare tider.

Men idag känner jag mig riktigt utvilad. Har två långa möten och därefter har jag bokat in träningen. Ibland måste man lyssna på kroppen om den behöver vila.

Jag får passa på att önska er en härlig dag.

När tröttheten tar över

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

 1. 16 januari, 2019 / 10:25 f m

  Bra att lyssna på sin kropp och ta sig tid att vila.
  Brukar ge bra resultat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?