6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

När tröttheten tar över

När tröttheten tar över.

God morgon raring.

Tror klockan var runt 21.00 när jag kröp ner i sängen igår. Strax därefter somna jag. Kan inte minnas sist jag somna vid den tiden. Men skulle nog aldrig kunna gå och lägga mig så tidigt vare dag, kommer knappt ha något liv kvar haha. Jag är vanligtvis en kvällsmänniska och får väldigt mycket gjort när lillen har gått och lagt sig. Men just igår var jag så otroligt trött att jag skippade träningen också.

Efter jobb åkte jag och lillen över till mina föräldrar och vi satt där en stund. Så fort jag kom innanför dörren hos mina föräldrar kör jag ner under en filt. Så kallt. Längtar tills det blir ljusare och varmare tider.

Men idag känner jag mig riktigt utvilad. Har två långa möten och därefter har jag bokat in träningen. Ibland måste man lyssna på kroppen om den behöver vila.

Jag får passa på att önska er en härlig dag.

När tröttheten tar över

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

 1. 16 januari, 2019 / 10:25 f m

  Bra att lyssna på sin kropp och ta sig tid att vila.
  Brukar ge bra resultat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?