Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
7   159
18   203
19   258
22   270
15   177

Nästa Stopp – Köpenhamn

Nästa Stopp – Köpenhamn.

Hej raringar.

Värkarna har avtagit så jag passar på att joina mannen till Köpenhamn. Han ska fixa lite grejer där och vi ska passa på att ta en runda, när vi ändå är i Köpenhamn. Jag känner mig så uttråkad och rastlös och har svårt att bara sitta hemma och vila. Hade mina värkar inte kommit och gått, så hade jag föreslagit att vi tar en trip till Legoland. Men jag är lite rädd för att värkarna kommer igång och jag börjar föda. Så jag får hålla mig nära Sveriges gränser.

Ikväll väntar en dejt med Maria, det var ett tag sen vi sågs så det ska bli super kul. Vi har så mycket att prata om.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?