Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   204
11   259
20   386
50   374
17   408

Negativa människor därute

För några timmar sen publicerade jag ett inlägg i en av mammagrupperna på Facebook. Där jag tipsa om Entrés nya aktiviteter.

När jag kikar in på Facebook så ser jag en massa kommentarer. Man har hört så mycket dåligt, flera skriver att dom hört en massa dåligt. Någon till och med kommentera att mitt inlägg är skrivet av företaget själva och samma person har till och med kollat upp mig på Bolagsverket. Ska jag vara helt ärlig så blev jag helt paff. Där var en massa andra som skrivit att de varit där och att dom gilla det. Men jag blev så förvånad över alla dessa negativa kvinnor som inte ens har någon fakta utan de har bara hört.

För det första tycker jag att man själv ska besöka stället innan man uttalar sig negativt. Men det så typiskt hur negativa vissa människor är och hur dom bara letar efter något negativt att skriva. Och roligt att vissa till och med går in på Bolagsverket och kollar upp en. Hur orkar man? Ja jag har ett företag registrerad på mina sociala medier för dig som var otroligt nyfiken på mig.

Och nej mitt förra inlägg var inte sponsrat. Vi är väldigt aktiva med vår son och hittar på en massa kul med honom. Och väldigt många uppskattar tipsen jag ser. Så istället för att kommentera en massa negativt om vad ni tror så ta er ut med era barn och utforska ställen.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?