NJIE PROPUD CHOKLADBOLL – 4 POINTS

Ni som följer min resa med ViktVäktarna vet att jag just nu kör en utmaning. Att jag nämligen ska utesluta sötsaker, det har gått bra och jag har kämpat på. Får ersätta det med annat gott, som denna NJIE ProPud chokladboll -innehåller 4 points.  Nu dom senaste dagarna har jag druckit rätt mycket Cola Zero vilket gjort att jag haft världens sötsug. I en studie pratar man om att det är bättre att dricka en mindre mängd vanlig Cola än dricka light. Ligger kanske något i det.

NJIE ProPud chokladboll var riktigt god. Den innehåller bara 4 points vilket ändå är helt okej. Smakar nästan exakt som chokladboll med mer smak av kokos. Perfekt om man är ute efter att äta något gott.

NJIE ProPud chokladboll 4 points Viktväktarna

Har testat även annat smarrigt från NJIE – NJIE ProPud Ice Cream. Jag som är en riktig glassälskare blev så lycklig när jag såg att där kommit ut glassar i en pointssnålare variant. Sitter dock och funderar på om jag inte ska frysa NJIE ProPud chokladboll för att testa 🙂 Däremot är jag inte så glad för proteinshaken, för det första så är den mer flytande och innehåller 6 points. Vilket gör att man dricker upp den snabbare och den inte mättar på samma sätt. Men även shaken är supergod.

Idag väntar invägning hos Kicki på ViktVäktarna och som vanligt är jag alltid lika nervös. Har rört på mig väldigt mycket men just maten har varit extra jobbigt och utmanande. Har inte riktigt planerat så som jag brukar göra, men ska ta Jennys tips och ha med en mellanmål väska. På så vis håller man blodsockret i styr och går aldrig hungrig och jag är expert på att gå hungrig och sedan vräka i mig. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *