39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Ny energi & nya tag

Vi kör denna måndag morgon med ny energi & nya tag. Känner verkligen att jag behöver det. Har bokat in träningen för hela veckan så att jag kan få ihop tiden. Har känt mig lite krasslig i halsen så jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk. Vet inte hur ni är, men jag blir så omotiverad när jag känner att jag håller på att bli sjuk. Vilket resulterar i att det blir lite väl mycket av det goda.

Så nu: nu jäklar det har jag bestämt mig för att skärpa mig fram till jul. Hoppas bara att jag inte åker på någon förkylning.

Önskar er en härlig måndag.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?