Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

Ny energi & nya tag

Vi kör denna måndag morgon med ny energi & nya tag. Känner verkligen att jag behöver det. Har bokat in träningen för hela veckan så att jag kan få ihop tiden. Har känt mig lite krasslig i halsen så jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk. Vet inte hur ni är, men jag blir så omotiverad när jag känner att jag håller på att bli sjuk. Vilket resulterar i att det blir lite väl mycket av det goda.

Så nu: nu jäklar det har jag bestämt mig för att skärpa mig fram till jul. Hoppas bara att jag inte åker på någon förkylning.

Önskar er en härlig måndag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?