12   121
39   224
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Ny energi & nya tag

Vi kör denna måndag morgon med ny energi & nya tag. Känner verkligen att jag behöver det. Har bokat in träningen för hela veckan så att jag kan få ihop tiden. Har känt mig lite krasslig i halsen så jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk. Vet inte hur ni är, men jag blir så omotiverad när jag känner att jag håller på att bli sjuk. Vilket resulterar i att det blir lite väl mycket av det goda.

Så nu: nu jäklar det har jag bestämt mig för att skärpa mig fram till jul. Hoppas bara att jag inte åker på någon förkylning.

Önskar er en härlig måndag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?