12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Ny energi & nya tag

Vi kör denna måndag morgon med ny energi & nya tag. Känner verkligen att jag behöver det. Har bokat in träningen för hela veckan så att jag kan få ihop tiden. Har känt mig lite krasslig i halsen så jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk. Vet inte hur ni är, men jag blir så omotiverad när jag känner att jag håller på att bli sjuk. Vilket resulterar i att det blir lite väl mycket av det goda.

Så nu: nu jäklar det har jag bestämt mig för att skärpa mig fram till jul. Hoppas bara att jag inte åker på någon förkylning.

Önskar er en härlig måndag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?