Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   57
25   123
27   237
18   210
21   180

Nya tag denna Måndag

Nu kör jag nya tag denna Måndag.

Började denna morgon med kontoret. Gick och la mig alldeles för sent igår så jag känner mig rätt trött idag. Får bli tidig säng ikväll istället, om jag nu lyckas fixa allt innan. Har så sjukt mycket att fixa och trixa med.

Förutom en massa jobb så har jag även hunnit med storstädning av huden. Ni som följer mig på Instagram har redan sett vad jag hittat på. Annars kommer här ett mer specifikt inlägg under kvällen eller morgondagen.

Blev Poké Bowl till lunch, har blivit en ny favorit hos mig.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?