1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Nya tag denna Måndag

Nu kör jag nya tag denna Måndag.

Började denna morgon med kontoret. Gick och la mig alldeles för sent igår så jag känner mig rätt trött idag. Får bli tidig säng ikväll istället, om jag nu lyckas fixa allt innan. Har så sjukt mycket att fixa och trixa med.

Förutom en massa jobb så har jag även hunnit med storstädning av huden. Ni som följer mig på Instagram har redan sett vad jag hittat på. Annars kommer här ett mer specifikt inlägg under kvällen eller morgondagen.

Blev Poké Bowl till lunch, har blivit en ny favorit hos mig.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?