9   111
4   103
13   212
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Nya tag denna Måndag

Nu kör jag nya tag denna Måndag.

Började denna morgon med kontoret. Gick och la mig alldeles för sent igår så jag känner mig rätt trött idag. Får bli tidig säng ikväll istället, om jag nu lyckas fixa allt innan. Har så sjukt mycket att fixa och trixa med.

Förutom en massa jobb så har jag även hunnit med storstädning av huden. Ni som följer mig på Instagram har redan sett vad jag hittat på. Annars kommer här ett mer specifikt inlägg under kvällen eller morgondagen.

Blev Poké Bowl till lunch, har blivit en ny favorit hos mig.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?