5   21
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Nya tag denna Måndag

Nu kör jag nya tag denna Måndag.

Började denna morgon med kontoret. Gick och la mig alldeles för sent igår så jag känner mig rätt trött idag. Får bli tidig säng ikväll istället, om jag nu lyckas fixa allt innan. Har så sjukt mycket att fixa och trixa med.

Förutom en massa jobb så har jag även hunnit med storstädning av huden. Ni som följer mig på Instagram har redan sett vad jag hittat på. Annars kommer här ett mer specifikt inlägg under kvällen eller morgondagen.

Blev Poké Bowl till lunch, har blivit en ny favorit hos mig.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?