13   145
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Nya tag denna Måndag

Nu kör jag nya tag denna Måndag.

Började denna morgon med kontoret. Gick och la mig alldeles för sent igår så jag känner mig rätt trött idag. Får bli tidig säng ikväll istället, om jag nu lyckas fixa allt innan. Har så sjukt mycket att fixa och trixa med.

Förutom en massa jobb så har jag även hunnit med storstädning av huden. Ni som följer mig på Instagram har redan sett vad jag hittat på. Annars kommer här ett mer specifikt inlägg under kvällen eller morgondagen.

Blev Poké Bowl till lunch, har blivit en ny favorit hos mig.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?