1   88
15   192
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Nya Tag Igen

Hej fina ni

Idag var det inskolning för min lilla kille och jag var nog mer nervös än honom. Han kom in på gården och började direkt leka med barnen, springa runt och utforska stället. Men inte så konstigt att man som förälder är nervös då man faktiskt ska lämna över sitt barn till någon annan och man vill känna sig 110% trygg.

Men detta kommer gå hur bra som helst. Älskar att vår lilla kille är så social och pratglad av sig.

Sen har jag ju varit lite slarvig om jag får utrycka mig lite snyggt när det kommer till mina nyttigheter. Jag har ju inte riktigt följt Viktväktarna, vilket har resulterat i 2,5 kg mer på vågen. Så nu jäklar det, mindre bubbel och mer nyttigheter. Nu har jag ingen flytt att skylla på och matkassen från Viktväktarna är här. Räcker inte med att man tränar för att trösta sig, borde jag ha fattat. Men ibland tar det lite tid innan poletten ramlar ner.

Nä hörni nu är klockan alldeles för mycket och det är dags för sängen.

God natt

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?