Nytt till samlingen, Rouge Dior Liquid

Gissa om jag får nog av alla läppstift. Nytt till samlingen, Rouge Dior Liquid som är framtaget av Dior och ska överraska vad gäller både färg och effekt. Rouge Dior Liquid ger full täckning håller upp till 12 timmar. Detta ska jag såklart testa, håller den verkligen i 12 timmar, spännande. 

Rouge Dior Liquid 565 Versatile satin 

Ni hittar läppstiftet HÄR (adlink) 370:-. Jag hade sjukt svårt att välja färg, men valde den som går åt hallonröd. Nu är det upp till bevis för att se om läppstiftet håller i 12 timmar. Jag har den på mig idag och kommer håller uppdaterade på insta story @annamatkovich. Kommer även ett inlägg 🙂 

Nu väntar en dag på kontoret och en massa kaffe. Önskar er en härlig dag

Rouge Dior Liquid Rouge Dior Liquid

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.