Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   63
25   123
27   237
18   210
21   180

Önskemål kring din begravning.

I samarbete med lavendla.se

Detta kan vara ett känsligt ämne för många. Men jag personligen tycker att det är väldigt naturligt och alla kommer vi någon dag att dö. Man har säkert tänkt hur man vill att ens begravning ska gå till eller vilken låt man vill ska spelas på ens begravning. Ja, men ni som varit i dom där tankarna förstår vad jag menar.

Dina önskemål kring din begravning!

Jag upptäckte nämligen Lavendla Arkivet som är ett digitalt kostnadsfritt arkiv för de som vill spara sina önskemål kring sin begravning. Jag tycker det är en extremt smart grej. Dom begravningarna jag känner till, har det för det mesta blivit tjafs. Personen som gått bort har sagt till en person någon önskemål och de andra har inte fått reda på detta och blir då frustrerade. Vad jag personligen tycker är bra med Lavendla Arkivet är. Att den dagen man dör, skickas ett meddelande till de man angivit som kontaktpersoner, och de får då reda på vad man skrivit i arkivet. På så vis blir det inga tjafs och personens önskemål blir uppfyllda.

Detta är något jag tycker att alla borde ha i tankarna jag kan varmt rekommendera Lavendla Begravningsbyrå Malmö.

Mina önskemål.

Jag har själv fyllt i Lavendla Arkivet. Och eftersom många i min närhet är katoliker och jag själv inte är religiös så vill jag absolut inte en religiös begravning. Låten som ska spelas är Celine Dion – My Heart Will Go On. När jag berättade det för mannen så tyckte han att det var en alldeles för sorglig låt. Han mena på att alla kommer gråta ihjäl sig. Det är i och för sig sant. Får leta upp en glad sång istället. Vill inte att min begravning ska ha ett sorgset tema, även om folk är ledsna. Sen vill jag inte att folk lägger ner en massa pengar på blommor. Jag tycker att dessa pengar ska skänkas till barncancerfonden eller någon annan organisation med barn.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?