Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
2   67
7   187
18   218
19   258
22   270

Orka vara negativ & bitter …

Orka vara negativ och bitter …

Äntligen är jag och Maria tillbaka med Anna & Maria diskuterar. Det har varit så otroligt uppskattat och vi har fått en del teman från er som ni vill att vi ska lyfta.

Igår träffades jag och Maria och körde en after work. Vi hade inte setts på länge då Maria har varit bortrest. Ett av ämnena vi diskuterade var – hur orkar vissa människor vara så bittra och negativa hela tiden. Vi ser ju det väldigt mycket på sociala medier. Hur folk kommenterar på andras foto/inlägg och hur man ständigt letar efter något negativt att säga. Man kan inte må bra med sig själv om man ständigt ska leta efter negativa grejer.

För inte så länge sedan publicerade jag ett blogginlägg i en av mamma grupperna på Facebook. Jag hade nämligen besökt ett super mysigt ställe med min son som han älskade. Så jag ville dela med min till dom andra mammorna och tipsa vad man kan hitta på. Jag blev då direkt påhoppad av några i gruppen, att min inlägg var skrivet att ett företag, att jag säkert fått det gratis och att det är därför jag skriver om det, någon hade till och med kollat upp att jag har en enskild firma. Jag blev helt paff när jag såg kommentarerna och kände bara, men herregud, hur orkar man.

Sen fanns det såklart några andra som skrev, vad sysslar ni med, detta är ju ren barnslighet och att de borde uppskatta att jag tipsar i bloggen. Men man blir så otroligt förvånad att folk kan hacka upp sig på saker som inte ens har med saken att göra. Hur orkar man liksom lägga energi och vara så negativ?

Klicka Här så kommer ni till Marias inlägg.

Orka vara negativ & bitter ...

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?