Örtte Natural body scrub mot torr hud

I samarbete med Leluna

Jag har fått möjligheten att testa Örtte Natural body scrub mot torr hud. Jag har aldrig tidigare testat denna typen av body scrub och blev otroligt nyfiken.

Igår testade jag skrubben och kände direkt en stor skillnad. Kändes som att huden fick extremt mycket fukt och blev len. Min hud är väldigt torr och på vintern blir den ännu mer torr, så det kändes otroligt skönt. Enda negativa, är att badrummet blir smutsigt av skrubben men det är så värt det och även lätt att skölja bort med duschen. Vill du läsa mer om produkten så besök sidan här ( adlink ). Ni hittar skrubben HÄR ( klick adlink). 

Kaffeskrubben har jag ännu inte testat. Ni hittar mer info här ( klick adlink ).

Örtte Natural body scrub mot torr hud

Vet inte riktgt om man fick ta den i ansiktet men jag passade på att testa. Man ska ha den på kroppen i ca 5-10 minuter och massera in skrubben. Under tiden passade jag på att ha silverschampo i. Jag har vissa dagar i veckan som jag spenderar extra länge i badrummet, och det är min egentid som jag verkligen behöver. Då passar jag på att ha inpackning i håret, peela kropp och ansikte, raka mig, noppa ögonbryn, vaxa mustaschen ( ja men alla har vi väl den, även fast min är super ljus så gillar jag inte att den syns ). Ja men listan kan bli hur lång som helst.Örtte Natural body scrub mot torr hud

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.