12   131
28   175
14   213
27   201
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

OTURSDAG

Alltså det där med att dra till sig positiv energi och tänka positivt blev inte riktigt bra idag. Denna dagen har varit en sådan där riktig otursdag. Okej, negativ var jag inte. Men det börja med att jag skulle lämna Matteo på dagis och han var ledsen, ville verkligen inte vara där. Ordinarie personalen är på semester så där är lärare från andra avdelningar. Trevliga lärare men där fanns en person som Matteo reagera negativt mot. Fick sedan reda på att en annan förälder fick gå hem med sitt barn då hennes barn total vägra av exakt samma anledning. Vi kommer försöka lyfta det med personalen för att se vad problemet är då där är fler barn som reagerat. Lång historia, men jag satt med honom i 30 minuter för att lugna ner honom och till slut kunde jag gå ifrån.

Någon som varit med om något liknande?

Men iallafall, strax efter lunch ska jag köra vidare från kontoret och precis när jag startar bilen hör jag världens ljud. Backar bilen och ser att där är en konstig grej som lossnat. Försöker köra men ljudet är så kraftigt att jag får stanna bilen. Alltså snacka om otursdag. Ringer mamma för att be henne hämta mig. Sen ringde jag stackars mannen som jobba och han trodde direkt att jag krockat.

Jag är inte världens bästa förare och är väl inte riktigt försiktig med bilen om jag ska uttrycka mig pedagogiskt. Vi hämtar upp mannen så han kan utforska vad som är grejen med bilen. Därefter skötte mannen hela grejen med bilen då jag inte alls förstår mig på det. Men det blir iallafall cykeln till jobb imorgon haha.

Jag och Matteo hann med en fika på Mobilia med mormor. 

Har landat i soffan med senaste numret av Elle. Vattenmelon och havremjölk är kvällens snacks. Hann med ett trögt träningpass idag, tyckte dock jag gjorde ett grymt jobb med tanken på omständigheterna. Var så sjukt trött men kämpande på. 

Elle Sverige

Hann med en dagens outfit. Bilden tog direkt på morgonen innan all kaos hade startat. Konstigt ljus men det får jag bjuda på. Älskar mina solisar från Prada 🙂

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?