Överraskningsfest för syrran

Igår hade vi överraskningsfest för syrran som har flyttat. Hon var inte alls beredd men det var nära att hon kom hem tidigare. Den andra syrran ringde mig innan för att försöka se till så hon skulle komma och leka med Matteo. Så dom skulle hinna klart att fixa allt. Hon såg nämligen när hennes stackars kille radera sms från min mamma (men hon visste ju inte det var mamma) så hon fick sitt lilla psykbryt som jag kallar det. Han var ju med på överraskningsfesten och skulle hålla henne borta hemifrån. Inte lätt att överraska tjejerna i denna familjen, vi har koll 😛 nästan iallafall hehe.

Super härlig kväll med massor av godsaker och härligt sällskap. Jag var chauffören för kvällen så jag fick hålla mig till dom lättare grejerna. 

Denna helgen har flugit förbi i ett svep, lite galet hur snabbt det egentligen går. Måste sätta mig ner och svara på lite mail ikväll, och även beställa hem grejer till lillens 2 årskalas. Men nu ska jag slänga på mig träningskläderna och köra min 5 km joggingtur. Ska bli skönt att svettas och göra av med energi.

Önskar alla en härlig Söndag. Vädret är fortfarande fint och efteråt ska vi möta upp fina Anna och ta en längre promenad. Sen blir det en tur till lekplatsen för att rasta kidsen 🙂

Puss & Kram

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.