12   129
28   175
14   213
27   200
31   273
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

På banan igen

Hej raringar

Känns verkligen som att denna helgen flugit förbi i ett svep och att det knappt varit helg. Men det har varit en otroligt mysig helg.

Som jag skrev i inlägget igår så åkte jag till Kicki på Viktväktarna för invägning på lördag morgon. Jag har inte varit på invägning ett antal veckor nu, men jag har inte lagt på mig någon vikt. Utan jag har stått still, ett bra tag nu. Jag har fortfarande haft tänket och tänkt mig för men jag behöver den där extra pushen med dom sista kilon. För två veckor sen så kände jag att nu får det faktiskt bli skärpning. Jag har bara 7 kg kvar att tappa för av mina mammakilon och det ska bara gå. Visst bara och bara men det är inte så jäkla lätt. Och det känns som att man får kämpa mer och mer ju äldre man blir.

Hela näste vecka har vi semester och kommer befinna oss i Polen, kommer bli en utmaning men så är det. Men så fort jag kommer tillbaka till Malmö så ska jag föra in träningen i min vardag. Dom senaste veckorna har även träningen fallit bort men så blir det ibland. Livet kommer mellan och man får helt enkelt prioritera ibland. Och det är helt okej 🙂

Passar på att önska alla en trevlig söndag.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?