40   215
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

På banan igen

Hej raringar

Känns verkligen som att denna helgen flugit förbi i ett svep och att det knappt varit helg. Men det har varit en otroligt mysig helg.

Som jag skrev i inlägget igår så åkte jag till Kicki på Viktväktarna för invägning på lördag morgon. Jag har inte varit på invägning ett antal veckor nu, men jag har inte lagt på mig någon vikt. Utan jag har stått still, ett bra tag nu. Jag har fortfarande haft tänket och tänkt mig för men jag behöver den där extra pushen med dom sista kilon. För två veckor sen så kände jag att nu får det faktiskt bli skärpning. Jag har bara 7 kg kvar att tappa för av mina mammakilon och det ska bara gå. Visst bara och bara men det är inte så jäkla lätt. Och det känns som att man får kämpa mer och mer ju äldre man blir.

Hela näste vecka har vi semester och kommer befinna oss i Polen, kommer bli en utmaning men så är det. Men så fort jag kommer tillbaka till Malmö så ska jag föra in träningen i min vardag. Dom senaste veckorna har även träningen fallit bort men så blir det ibland. Livet kommer mellan och man får helt enkelt prioritera ibland. Och det är helt okej 🙂

Passar på att önska alla en trevlig söndag.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?