4   50
27   137
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

På grund av ett hektiskt schema & livet

På grund av ett hektiskt schema & livet som kom emellan, så har jag inte riktigt prioriterat träningen. Eller jag har inte haft tid. I somras kom jag verkligen igång med träningen, kände mig stark och på hugget. Sen kom livet emellan och min morbror gick bort. Blev lite mycket och jag åkte till Kroatien och sen när jag kom tillbaka så blev det mycket. Jag försökte hinna med men hann inte riktigt träna så mycket som jag ville. Därefter åkte vi på semestern och då träna jag inte alls. Det är ju i och försig mitt eget fel. Där var ett jätte fint gym så man har egentligen val.

Men nu är jag på banan, jag har ett sjukt hektiskt schema nu under hösten. Men för att lyckas få in träningen så lägger jag in den i min kalender. Så det känns otroligt skönt att vara på banan. Har känt mig lite smått förkyld så jag har tagit det lugnt för att inte bli sjuk. Det sista jag behöver nu.

Ställde mig på vågen för att se om där är spår efter semestern och det känns som att jag hade bra koll. Jag åt väldigt nyttigt trots att det ibland då och då blev en glass och vin. Men jag tänkte på exakt vad jag stoppa i mig. Nu har jag 6,2 kg kvar för att nå min målvikt och för att känna mig bra.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?