11   147
11   232
20   371
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

Perfekt hud & after work med bästa Sofia

Perfekt hud & after work med bästa Sofia.

Idag väntar en fullspäckad dag med en massa spännande möten och jobb. Igår var jag lite frånvarande på bloggen men jag hann inte alls med att blogga. Ni får följa mig på My Story på Instagram, där det är lite enklare att uppdatera när man är i faren. Har faktiskt blivit väldigt duktig på att uppdatera My Story. Jag själv älskar att kika på andras stories, känns som att man är mer spontan på stories.

Igår efter jobb mötte jag min fina vän Sofia som är en av tjejerna bakom Kräm Hudvårdsstudio. Alltså wow vad jag inspireras av drivna och kunniga tjejer. Jag skulle kunna sitta med Sofia i timmar och prata hudvård och hon kan så himla mycket. Där är en sprudlande liten gudinna inom henne. Jag trivs otroligt bra med Sofia och vi båda tänker lika kring mycket.

Alltså bilden nedan har inget filter (den kommer säkert bli lite suddig när den kommer på stor skräm) men vår hud. Vilket glow vår hud har. Vill ni läsa vilka behandlingar jag gjort på Kräm Hudvårdsstudio så kan ni läsa mer HÄR

Nu ska jag röra på mig. Har så mycket att fixa idag och en del möten inbokade.

Önskar er en fin dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?