12   129
28   175
14   213
27   200
31   273
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

Perfekt hud & after work med bästa Sofia

Perfekt hud & after work med bästa Sofia.

Idag väntar en fullspäckad dag med en massa spännande möten och jobb. Igår var jag lite frånvarande på bloggen men jag hann inte alls med att blogga. Ni får följa mig på My Story på Instagram, där det är lite enklare att uppdatera när man är i faren. Har faktiskt blivit väldigt duktig på att uppdatera My Story. Jag själv älskar att kika på andras stories, känns som att man är mer spontan på stories.

Igår efter jobb mötte jag min fina vän Sofia som är en av tjejerna bakom Kräm Hudvårdsstudio. Alltså wow vad jag inspireras av drivna och kunniga tjejer. Jag skulle kunna sitta med Sofia i timmar och prata hudvård och hon kan så himla mycket. Där är en sprudlande liten gudinna inom henne. Jag trivs otroligt bra med Sofia och vi båda tänker lika kring mycket.

Alltså bilden nedan har inget filter (den kommer säkert bli lite suddig när den kommer på stor skräm) men vår hud. Vilket glow vår hud har. Vill ni läsa vilka behandlingar jag gjort på Kräm Hudvårdsstudio så kan ni läsa mer HÄR

Nu ska jag röra på mig. Har så mycket att fixa idag och en del möten inbokade.

Önskar er en fin dag.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?