Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   76
28   197
22   246
19   306
20   267

Planen för idag

Planen för idag.

Hej raringar.

Igår kom jag hem rätt sent och kom i säng ännu senare. Så jag känner mig rätt så trött idag men det är sol ute så man piggnar till så fort man kommer ut. Alltså det är riktigt fint vårväder ute. Vi är dessutom barnfria och lillen ska sova hos svärföräldrarna. Jag ska ut på after work med fina Maria. Vi har inte setts på ett bra tag så vi har en hel del att snacka om. Ser fram emot vår träff.

Får passa på att önska er en härlig fredag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?