Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
2   68
7   187
18   219
19   258
22   270

Planering för dagen & resten av månaden.

Hej raringar.

Har haft en fullspäckad dag med möten ända sen 08.00 imorse. Super kul men man blir så trött. Eftersom jag i princip suttit ner hela dagen så tänkte jag ta en promenad efter jobb. Det slutade med att både jag och Matteo somnade i soffan.

Det värsta med att sova så sent på dagen är att man sen inte kan sova på kvällen. Men det känner jag inte alls, känner mig redan trött. Däremot somna Matteo rätt sent så jag hoppas han kan vakna imorgon.

Denna veckan är fullsmockad eller hela maj månad är verkligen fullsmockad. Imorgon väntar möte hela dagen och torsdag och fredag är jag iväg på konferens. Så ni kan ju gissa vilken välbehövlig ledig helg jag kommer ha. Jag är väldigt duktig på att planera och strukturera upp mina dagar trots att det ibland är mycket att göra.

God Natt fina nu väntar sängen.

Planering för dagen & resten av månaden.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?