6   85
20   206
15   234
28   271
17   222
26   207
37   299
28   250
23   203
20   263

Senaste inläggen

 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt
 • Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

  Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar
 • Helt fantastik helg

  Helt fantastik helg
 • 68% på By Malene Birger

  68% på By Malene Birger

Planering för dagen & resten av månaden.

Hej raringar.

Har haft en fullspäckad dag med möten ända sen 08.00 imorse. Super kul men man blir så trött. Eftersom jag i princip suttit ner hela dagen så tänkte jag ta en promenad efter jobb. Det slutade med att både jag och Matteo somnade i soffan.

Det värsta med att sova så sent på dagen är att man sen inte kan sova på kvällen. Men det känner jag inte alls, känner mig redan trött. Däremot somna Matteo rätt sent så jag hoppas han kan vakna imorgon.

Denna veckan är fullsmockad eller hela maj månad är verkligen fullsmockad. Imorgon väntar möte hela dagen och torsdag och fredag är jag iväg på konferens. Så ni kan ju gissa vilken välbehövlig ledig helg jag kommer ha. Jag är väldigt duktig på att planera och strukturera upp mina dagar trots att det ibland är mycket att göra.

God Natt fina nu väntar sängen.

Planering för dagen & resten av månaden.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?