17   197
8   269
21   361
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Plisserad top & kjol i mörkröd

  Plisserad top & kjol i mörkröd
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Plisserad top & kjol i mörkröd

Plisserad top & kjol i mörkröd från Lindex. Provande denna i veckan och blev helt förälskad. Den sitter dock helt annorlunda på mig med tanken på att jag är gravid men jag tänker att den sitter super fint annars. Färgen är så himla läcker också och perfekt längd på kjolen. Toppen ser kort ut men den är inte kort för den faller väldigt snyggt när man tar den på.

Plisserad kjol – HÄR – 249:- / Plisserad top – HÄR – 249:- (adlinks)

Som sagt den sitter helt annorlunda på mig men den kommer sitta ännu finare efter graviditeten.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?