40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Plus minus Noll

Hej raringar

Trots ett psyke som helt protestera till träningen så gav jag mig ändå iväg och körde mitt. Lyckades dock inte spring 5 km då jag efter 2,8 km fick hjärtklappningar och fick avbryta. Fick hjärtklappningar rätt så ofta när jag var yngre och sen slutade det. Men nu när jag är igång med träningen så är det tillbaka.

Aja men iallafall, idag innan jag började jobba så traska jag iväg till Viktväktarna precis utanför kontoret för att väga mig. Till min stora förvåning stod vågen på plus minus noll. Jag gick ut med ett litet frågetecken och började fundera vad det kan vara jag gör fel. Jag tränar regelbundet och har dessutom börjat jogga varannan dag. Äter jag fortfarande fel? Började då tänka på hur/vad jag åt dagen innan. Jo, men där har vi det. Jag äter fortfarande oregelbundet. Jag måste lära mig äta mer regelbundet och oftare men mindre portioner. Hur svårt ska det egentligen vara?

Men jag ger inte upp, vågen stod iallafall still och jag forsätter med träningen precis som jag gör. Ska dock bli bättre på att äta mer regelbundet och mindre portioner.

Nu blir det däremot sängen. God Natt finisar

Ni kan läsa om min resa med Viktväktarna HÄR

Viktväktarna

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?