4   56
39   212
30   159
21   203
19   180
21   174
24   170
7   162
15   162
11   157

Senaste inläggen

 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL
 • Att pussla ihop det

  Att pussla ihop det

Pride hos Partykungen

I samarbete med Partykungen.se

Något som jag tycker är extremt viktigt, är att lyfta Pride. För mig är det otroligt viktigt att Pride lyfts och jag anser att alla människor är lika värda och ska accepteras i vårt samhälle. Ingen annan människa har något rätt att berätta vem som är mer värd än någon annan. Prideparad eller pridefestival är ett evenemang inom Priderörelsen där HBTQ-kulturen står i centrum. Ibland hålls det demonstrationer för lagliga rättigheter som exempel samkönat äktenskap. Detta är alltså inte helt självklart i alla länder och därför extremt viktigt att lyfta.

Där av vill jag passa på att lyfta Pride hos Partykungen. Där finns så himla mycket fina grejer till det perfekta Pride firandet. I år börjar Pridefestivalen i slutet på augusti och passa på att googla för att se när Pride kommer äga rum just i din stad.

Jag skulle försöka se om jag kunde välja ut några favoriter hos Partykungen för det perfekta Pride firandet. Men ska jag vara ärlig så var det så svårt att hitta men nedan kommer några favoriter. Men skulle jag få välja ut en outfit så skulle det helt klart bli tyllkjolen, strumpbyxorna och änglar vingarna.

Förutom att ni hittar en massa kläder så finns det andra grejer så som smink, Pride flaggor, godis. Ja you name it, det finns allt.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?