2   21
14   158
20   209
20   242
15   243
28   277
17   225
28   211
37   302
28   252

Senaste inläggen

 • Klassiska Prada väskor -18% rabatt.

  Klassiska Prada väskor -18% rabatt.
 • Mitt inredningsprojekt

  Mitt inredningsprojekt
 • 20% extra på rean hos Babyshop

  20% extra på rean hos Babyshop
 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt

Pride hos Partykungen

I samarbete med Partykungen.se

Något som jag tycker är extremt viktigt, är att lyfta Pride. För mig är det otroligt viktigt att Pride lyfts och jag anser att alla människor är lika värda och ska accepteras i vårt samhälle. Ingen annan människa har något rätt att berätta vem som är mer värd än någon annan. Prideparad eller pridefestival är ett evenemang inom Priderörelsen där HBTQ-kulturen står i centrum. Ibland hålls det demonstrationer för lagliga rättigheter som exempel samkönat äktenskap. Detta är alltså inte helt självklart i alla länder och därför extremt viktigt att lyfta.

Där av vill jag passa på att lyfta Pride hos Partykungen. Där finns så himla mycket fina grejer till det perfekta Pride firandet. I år börjar Pridefestivalen i slutet på augusti och passa på att googla för att se när Pride kommer äga rum just i din stad.

Jag skulle försöka se om jag kunde välja ut några favoriter hos Partykungen för det perfekta Pride firandet. Men ska jag vara ärlig så var det så svårt att hitta men nedan kommer några favoriter. Men skulle jag få välja ut en outfit så skulle det helt klart bli tyllkjolen, strumpbyxorna och änglar vingarna.

Förutom att ni hittar en massa kläder så finns det andra grejer så som smink, Pride flaggor, godis. Ja you name it, det finns allt.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?