Pussla ihop vardagen

Hej raringar

Hoppas att ni haft en mysig 1 advent helg. Trots en massa jobb har jag hade det mysigt och dessutom hunnit få upp lite julpynt. Nu inför jul är det en hel del på jobb men sen väntar julledighet med familjen. Vi har en del planer så ikväll ska vi sätta oss ner och planera lite bättre.

Måndag och för min del innebär det kvällsjobb. Hann med ett träningspass tidigt imorse. Jag är vanligtvis inte en morgonmänniska och älskar att träna på kvällen. Men då jag i princip kommer jobba kväll hela veckan måste jag pussla ihop det med träningen. Brukar få frågan hur jag hinner med allt och nyckeln är teamwork och planering.

Önskar er en härlig måndag

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.