12   122
39   225
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Rädsla, träning & min dag

Hej raringar

Uch dom här 3 dagarna har jag haft så ont i min visdomstand. Så idag när jag kom till jobbet så tyckte mina kollegor att jag var tvungen att gå till tandläkaren. Jag är ju lite smått rädd för tandläkaren och då ska vi inte prata om att dra ut tänder. Nervös och rädd ringde jag till folktandvården och fick tid direkt. Tandhygienisten undersökte och en tandläkare fick komma in, han menade på att om jag har besvär 3-4 gånger på 1 år så måste man ta bort den. Så jag skulle hålla utkik. Puh tänkte jag då.

Men dom var tvungna att gör rent där och det skulle göra ont. Så dom behövde bedöva området. Jag fick då välja med eller utan bedövning. Med tanken på att jag redan hade ont tog jag bedövning. Jag är dessutom rädd för nålar och han stack mig två gånger. Fy fan alltså, nu hoppas jag bara att smärtan går över.

Trots tandvärk så tog jag mig till gymmet för att köra passet transformers (cirkelträning). Det var 4 intensiva rundor med 11 stationer, efter andra rundan var jag så himla yr men kämpade mig igenom passet.

Kolla hur svullen käken är, men jag bet ihop och körde min träning.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?