13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Rätt arbetskläder

Ett ämne som står mig varmt om hjärtat är rätt arbetskläder och arbetsmiljön ute på arbetsplatserna. Och anledningen till varför det står mig varmt om hjärtat. Är för att jag tycket det är extremt viktigt att företagen tar hänsyn till bra och anpassade  arbetskläder. Det är arbetsgivarens ansvar att arbetsmiljön på arbetsplatsen är fungerande och att personalen har rätt förutsättningar. Exempel, jobbar man på lager så ska man helt klart ha arbetsskor, jobbar man på ställen som kan förstör ens kläder så ska man ha förkläder osv. Listan kan i princip bli hur lång som helst.

Företaget Engelbert Strauss säljer anpassade arbetskläder med – företagsprofil från topp till tå, ni hittar dom här. Familjeföretaget jobbar över hela värden. Dom är dessutom medlemmar i Fair Wear Foundation och deras målsättning är att förbättra arbetsvillkoren i textilindustrin. En till grej som jag tycker är otroligt bra, och det är att man som företag tar ansvar från början. Man vill att arbetsvillkoren ska vara bra hos dom man tillverkar produkterna hos.

Hos Engelbert Strauss finns även snygga och kropps anpassade arbetskläder. Man kanske vill ha något som är lite längre eller något som sitter lite mer slimmat. Man väljer själv utifrån sin egen stil och hur man vill att det ska sitta.

Rätt arbetskläder

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?