Shoppa min stil

no products

RECEPT: Spätt?a med hummersås & romanesco


Ingredienser:

  • 1⁄2 gul lök
  • 1⁄2 påse bladspenat
  • 1⁄2 dl vi? matlagningsvin
  • 3 dl va?tten
  • 2 msk hummerfond
  • 21⁄2 dl grädde
  • Ca 600 g spätt?a
  • 1 romanesco
  • Ca 300 g morött?er
  • 2 msk olivolja
  • Salt & peppa

Gör så här:

  1. Sätt? ugnen på 180 grader.
  2. Hacka lök och spenat.
  3. Fräs löken lätt?, den ska inte få färg. Häll över vin och låt koka in. Tillsä?tt vatt?en, hummerfond och grädde. Låt koka ca 5 minuter. Red av med maizen och smaka av med salt och vitpeppar.
  4. Krydda fi?sken med salt och vitpeppar. Rulla ihop och lägg i en smord ugnsform.
  5. Vänd ner spenaten i såsen och häll över ?sken. Sä?tt in i ugnen ca 15 -20 minuter.
  6. Dela romanescon i mindre bukett?er. Koka i saltat va?tten ca 3-5 minuter.
  7. Skala och riv morö?tter.
  8. Häll av romanescon. Blanda med morö?er, olivolja, salt och svartpeppar. Servera ti?ll ?fisken.

I samarbete med Mat och Ro får ni 200:- rabatt på valfri kasse när ni uppger Anna i kassan.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?