11   143
11   230
20   369
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

Restaurang Fiskboden i Lomma

Restaurang Fiskboden i Lomma.

Hej raringar.

Idag är jag extremt trött, klockan är 21.00 och mina ögon går i kors. Märker att jag inte har lika mycket energi, men det är inte så konstigt med tanken på att jag är höggravid. Märker också att jag är hungrig oftare och det är väl också helt normalt för att vara gravid i vecka 34. Snart så får vi träffa vår lilla pojke.

Idag efter jobb åkte jag och hämta min lilla prins på förskolan och vi mötte direkt upp mannen. Vi ville passa på att utnyttja timmarna så vi åkte till Lomma och åt på Fiskboden.

Fiskboden i Lomma är ett super mysigt ställe precis vid havet. Förutom att de har en restaurang så har de även en fiskaffär med en massa godbitar. Vi beställde in Fish n Chips och både jag och Matteo älskade den. Smarrig och god torsk.

Restaurang Fiskboden i LommaRestaurang Fiskboden i LommaRestaurang Fiskboden i Lomma

Efter maten tog vi en promenad längst havet och passade på att äta glass Lommas glassfabrik. Vilken smarrig glass måste jag säga. Restaurang Fiskboden i LommaRestaurang Fiskboden i LommaRestaurang Fiskboden i Lomma

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?