Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   59
25   123
27   237
18   210
21   180

Restaurang Mosaik i Malmö

Restaurang Mosaik i Malmö.

Hej raringar.

En mini sovmorgon denna söndagen och vi ska strax ner och äta frukost. Sen blir det ett gympass, det var ett tag sen sist så jag behöver det verkligen. Passet jag ska köra är en typ av pilates pass som är jätte bra när man är gravid. Sen väntar bio med lilla familjen.

I torsdags mötte jag fina Maria för en after work och fotografering. Vi började med att ta outfit bilder och därefter satte vi oss på restaurang Mosaik i Malmö. Ett super mysigt ställe som jag inte besökt tidigare. Vi beställde in små rätter och pratade om allt möjligt. Tiden går så himla snabbt när vi ses och vi har alltid så mycket att prata om.

Nu ska jag röra på mig så jag kommet iväg. Ha en underbar dag fina ni.

Kramiz

Restaurang Mosaik i MalmöRestaurang Mosaik i Malmö

När Maria och jag stod och fotografer gick det en fotograf förbi och undra om han fick knäppa ett fotot på oss. Såklart han fick. Foto: Tom.

Restaurang Mosaik i Malmö

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?