Resultat från Cellulite Reduction & 50% rabatt på behandlingen / No+vello

I förra veckan la jag ut resultatet nedan på Facebook på min Cellulite behandling på Novello Malmö och fick sjukt bra respons. Det var bland annat många som fråga om siffrorna verkligen stämde och om jag tappat 18 cm i omkrets runt låren. Och JA det stämmer, siffrorna är helt äkta och jag har varit med varje gång man mätt mig och fått se siffrorna själv. Och eftersom jag då vill bevisa för er att det stämmer så har jag fixat fram en riktigt bra deal till er via bloggen. Erbjudandet gäller en gånger per person. Läs om behandlingen HÄR

Du får 50% rabatt på följande:

5 cellulite reduction behandlingar för 1498:- ord pris 2995:-

11 celulite reduction behandlingar för 3295:- ord pris 6589:- 

Erbjudandet gäller en gång per person och du ska ha köpt paketet innan 31 mars. Vid bokning uppger du att du fått erbjudandet via Annas blogg. Ring och boka på 0735-397353. Salongen ligger precis bredvid Triangeln, föreningsgatan 5. 

Det som är väldigt viktigt att tänka på är dina dagliga vanor. Man får bäst resultat om man ändrar sina dagliga vanor, äter bättre, motionerar och dricker mycket vatten. Detta är även rekommendationer som man får från Novello.

Cellulite behandlingen gör absolut inte ont, det är en speciell lampa som man ligger under. Jag fortsätter med lår och rumpa nu 🙂 

Följ:

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.