Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
2   67
7   187
18   218
19   258
22   270

Röda och Svarta underkläder

Röda och Svarta underkläder, eller varför inte båda. Jag är en person som kör på det jag tycker är snyggt och passar mig. Men det måste kännas bekvämt att bära för annars blir det inte bra.

Vill jag ha röda underkläder under dagen, så kör jag på röda underkläder. Jag tycker det är sjukt snyggt med klassiska och eleganta underkläder. De ska såklart sitta bekvämt och kännas bra.

Förra lördagen hade jag och mannen en heldag tillsammans och lillen sov hos svärisarna. Ni som har barn vet att man behöver sådana dagar, då det bara är “vi två”. Nu har jag och mannen den turen att våra föräldrar tar lillen ofta så vi kan få egentid.

På kvällen skulle vi iväg på dejt och jag passade på att göra denna dagen lite extra lyxig. Röda underkläder under dagen, ni hittar detta set hos Hunkemöller. Rött läppstift från Dior. Body lotion och parfym i samma doft, Black Opium från YSL. Denna doften hade jag även under kvällen, helt fantastiskt när man har body loation i samma doft som parfymen. Ni hittar både body loation & parfym i samma paket HÄR (adlink).

På kvällen hade jag en super fin svart klänning och valde att bära svarta underkläder. Hela detta set kommer från Hunkemöller. Sen älskar jag stay ups, tycket att hela looken får sig en sexig och elegant touch. Alla stay ups är inte bekväma, jag vet. Men det gäller verkligen att prova sig fram och hitta dom som sitter bra på dig. Det är extremt viktigt att underkläder sitter bekvämt för att man ska känna sig fin och kunna bära upp dom med självförtroende.

Röda och Svarta underkläderRöda och Svarta underkläderRöda och Svarta underkläder

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?