4   89
29   161
37   213
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Röda och Svarta underkläder

Röda och Svarta underkläder, eller varför inte båda. Jag är en person som kör på det jag tycker är snyggt och passar mig. Men det måste kännas bekvämt att bära för annars blir det inte bra.

Vill jag ha röda underkläder under dagen, så kör jag på röda underkläder. Jag tycker det är sjukt snyggt med klassiska och eleganta underkläder. De ska såklart sitta bekvämt och kännas bra.

Förra lördagen hade jag och mannen en heldag tillsammans och lillen sov hos svärisarna. Ni som har barn vet att man behöver sådana dagar, då det bara är “vi två”. Nu har jag och mannen den turen att våra föräldrar tar lillen ofta så vi kan få egentid.

På kvällen skulle vi iväg på dejt och jag passade på att göra denna dagen lite extra lyxig. Röda underkläder under dagen, ni hittar detta set hos Hunkemöller. Rött läppstift från Dior. Body lotion och parfym i samma doft, Black Opium från YSL. Denna doften hade jag även under kvällen, helt fantastiskt när man har body loation i samma doft som parfymen. Ni hittar både body loation & parfym i samma paket HÄR (adlink).

På kvällen hade jag en super fin svart klänning och valde att bära svarta underkläder. Hela detta set kommer från Hunkemöller. Sen älskar jag stay ups, tycket att hela looken får sig en sexig och elegant touch. Alla stay ups är inte bekväma, jag vet. Men det gäller verkligen att prova sig fram och hitta dom som sitter bra på dig. Det är extremt viktigt att underkläder sitter bekvämt för att man ska känna sig fin och kunna bära upp dom med självförtroende.

Röda och Svarta underkläderRöda och Svarta underkläderRöda och Svarta underkläder

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?