12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Rosina Wachtmeister hos Supercat

I samarbete med Supercat.se

Det här med djur har varit ett hett tema hemma hos oss i några månader. Vår lilla kille är helt tokig i djur och om han får önska sig, så vill han antingen ha en katt eller hund. Vi får helt enkelt se vad eller om det blir ett husdjur. Ett djur blir som ett extra barn, men å andra sidan vad gör man inte för sitt barn. Katt känns betydligt lättare att ta hand om än hund, det känns som att dom inte behöver lika mycket uppmärksamhet som en hund.

Såg att Supercat har söta kattgrejer som exempelvis muggar, tallrikar, kakform och massa annat i kattmotiv. Så undra om min lilla son nöjjer sig med en produkt istället för en katt. Men har du själv en katt eller någon som har en katt så är det en perfekt sida att slå till på när det kommer till present. Förutom en massa produkter till den som har katt men också en massa söta grejer till någon som älskar katt. Finns fina tavlor med bilder men också med cool text, perfekt om du känner någon crazy cat lady.

Jag själv blev helt förälskad i alla produkterna från Rosina Wachtmeister som ni hittar hos Supercat. Nedan har ni några av mina absoluta favoriter. Om jag skulle få välja så skulle de bli dessa söta figurer från Rosina Wachtmeister och ni hittar fler under Kattprylar till hemmet. Super söta figurer och det bästa av allt är att min lilla kille hade älskat dessa. Finns med två katter men också med en katt. Dessutom i olika färger, vilket är perfekt för då kan man välja själv. 

Hur söt är inte denna muggen som också kommer från Rosina Wachtmeister. Finns i andra färger och sen finns det söta små koppar, som den nedan på bilden.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?