RÖTT ÄR SÖTT

Rött är sött, någon mer som håller med. Klänningen nedan köpte jag på Zara för en tid sen. Den fanns i fler färger och jag ångrar att jag inte slog till på flera färger. Såg att Ralph Lauren hade något liknande men inte alls samma färger. Men när jag köpte den kunde jag inte ha den då jag hade några kilon kvar att tappa. Och ja, den fantastiska känslan när jag väl får på mig den går inte att beskriva. 

rött är sött från Zara rött är sött från Zara rött är sött från Zara rött är sött från Zara

Klänning från Zara / Skor från By Malens Birger / Väska från Saint Laurent / Solglasögon från Armani / Örhängen från Tory Burch

På läpparna har jag läppstift från YSL, YSL The Mats och färgen 208 madley fushia HÄR (adlink). Detta läppstift sitter också längre på läpparna och man får den där matta känslan utan att läpparna ser torra ut.

Det är denna (adlink) klänningen från Ralph Lauren som påminner mig om klänningen ovan. Dock är den lite längre och inte lika färgglad men det är snyggt också. Nu är där dessutom 20% rabatt som gäller endast idag. Klicka HÄR (adlink).

Följ:
Dela inlägget

6 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   3 september, 2017 / 9:42 e m

   Thnx darling

 1. 4 september, 2017 / 2:26 e m

  Such a pretty dress and love the bag!

  • Anna
   Författare
   4 september, 2017 / 5:37 e m

   Thnx darling

 2. 17 september, 2017 / 3:16 e m

  Vilken fin klänning!

  • Anna
   Författare
   17 september, 2017 / 10:42 e m

   Tack snälla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.